Tramuntanades de Fil i agulla

Ens agrada que els nens duguin roba personalitzada i també tenim un racó de carbasses decoratives

Un tote x tot… rums 10/15

a 5 Març 2015

Doncs tot i que sóc una aficionada a la costura, m’he embrancat en un mini projecte fent un taller de costura amb l’Espai Jove del poble, el primer dia vam fer uns clauers amb feltre molt bonics i pel següent dia farem un bolso Totebag… però abans de muntar la segona sessió del taller havia de saber què necessitàvem i el temps invertit, o sigui que he aprofitat per fer-me un Tote per mi. I aquest és el resultat.

Aprofito per presentar-vos’el i si algú s’anima a venir al taller ja ho sabeu… els Tote són tan versàtils que d’un mateix patró en poden sorgir infinits resultats.

Ara vaig a veure què han fer les bloggers que publiquen al RUMS, segur que meravelles… són la meva font d’inspiració… Feliç dijous, feliç Rums.

totebag gorjous

A pesar que soy aficionada a la costura me he embarcado en un miniproyecto haciendo un taller de costura en el Espai Jove del municipio, el primer día hicimos unos llaveros de fieltro muy monos y para el siguiente haremos un bolso Totebag… pero antes de preparar la segunda sesión del taller había que saber qué necesitaremos y el tiempo invertido, o sea que he aprovechado para hacerme un Tote para mi. Este es el resultado.

Si alguien quiere venir al taller ya lo sabeis…. Los Tote son tan versátiles que de un mismo patrón pueden salir infinitos resultados distintos.
Ahora voy a ver que han publicado las bloggers al RUMS, seguro que maravillas…son mi fuente de inspiración… feliz jueves y feliz Rums.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: